PD / QC 65W Dual Ports Charger Wall cepet

Katrangan singkat:

65W Ngisi daya Super Cepet

Tech GaN Revolusioner

Kompatibilitas Universal

Nglindhungi Keamanan lan Perlindhungan


Detail Produk

Fitur utama :

P33B

65W PD3.0 Kecepatan Tinggi, pangisi daya tembok usb c iki ndhukung pangisian daya cepet kanthi daya maksimal nganti 65W, ngisi daya MacBook Pro 15 ", MacBook Air kanthi cepet sajrone 2 jam liwat kabel USB-C nganti USB-C.

Ngisi Daya Cepet Dual Kanthi port pangisian daya dobel, pangisi daya tembok 2 port pd iki nyedhiyakake pengisian daya cepet kanggo rong piranti sekaligus. Teknologi gallium nitride (GaN) sing maju nggawe efisiensi ngisi daya, tanpa ngorbanake daya pangisi daya siji Watt.

Sampurna kanggo nggarap PD & QC ngisi daya saka laptop menyang telpon pinter lan tablet kayata MacBook Pro / Air lan iPhone, iPad Pro, lan piranti USB-C liyane sing kompatibel.

Spesifikasi :

- Model: GP33A ;

- Input: AC100-240V ;

- Output: USB-C1 PD: PPS / 5-21V 5V / 3A; 9V / 2.4A; 12V / 2A; 15V / 3A; 20V / 3A;     

              USB-A1 QC: 5V / 2.4A; 9V / 2A; 12V / 1.5A ;

- Distribusi Daya: C1 = 65W; A1 = 18W; C1 + A1 = 45W + 18W ;

- Total Daya: Maksimum 65W ;

- Sertifikasi: TUV / CP65 / FCC-SDOC / CEC / DOE / PSE / IC / NRCAN / CCC / CE / RoHS2.0 ;


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita