Seri Produk

Napa PILIH KAMI?

Fokus pabrik ing industri elektronik konsumen luwih saka 15 taun.

  • FACTORYFACTORY

    PABRIK

    35.000 meter persegi

  • QualityQuality

    Kualitas

    Pemeriksaan produk 100% sadurunge dikirim

  • Social CareSocial Care

    Perawatan Sosial

    Sistem BSCI

  • R&DR&D

    R&D

    Luwih saka 100 insinyur kanggo layanan kustomisasi

Spesialisasi aksesoris ponsel & tablet ODM / OEM sing digawe khusus luwih saka 15 taun, produk diekspor ing saindenging jagad.

Babagan Gopod Group

Profil

Didirikan ing taun 2006, Gopod Group Holding Limited minangka perusahaan teknologi tinggi sing diakoni sacara nasional sing duwe spesialisasi R&D, produksi lan penjualan aksesoris komputer lan ponsel. Gopod duwe rong pabrik ing Shenzhen lan Foshan sing jembar 35.000 meter persegi, kanthi luwih saka 1.500 karyawan. Iki uga bangunan taman industri teknologi 350.000 meter persegi ing Shunde, Foshan. Gopod duwe pasokan lengkap lan rantai industri manufaktur lan tim senior R&D sing luwih saka 100 anggota. Nyedhiyakake layanan kustomisasi produk sing komprehensif wiwit desain eksterior, desain struktural, desain sirkuit lan desain piranti lunak nganti pangembangan cetakan lan perakitan. Perusahaan kasebut duwe unit bisnis kalebu R&D, cetakan, produksi kabel, lokakarya pengisi daya, lokakarya CNC logam, SMT, lan perakitan. Wis entuk ISO9001: 2008, ISO14000, BSCI, SA8000 lan sertifikasi liyane.

Warta Paling Anyar

  • CES Internasional 2020

    Para Pelanggan, Kanthi seneng banget kita Gopod Group Limited ngajak sampeyan rawuh ing CES Internasional 2020. Mangga deleng ing ngisor info stan kita: Tanggal: 7-10,2020 Januari No Booth: South Hall 4, ...

  • 2019 Oktober Sumber Global HK

    Para Pelanggan, Kanthi seneng banget kita Gopod Group Limited ngajak sampeyan rawuh ing Pameran Sumber Global Global Oktober Oktober 2019. Mangga deleng ing ngisor info stan kita: Tanggal: 11-14 Oktober 2019 / 18th-21t ...

  • 2019 Computex

    Kanthi seneng banget kita Gopod Group Limited ngajak sampeyan rawuh ing 2018 Taipei Computex. Mangga deleng ing ngisor info stan kita: Tanggal: 28 Mei-1 Juni 2019 Alamat: Pusat Perdagangan Dunia Taipei Nanggang E ...

  • 2019 April Global HK Sumber

    Para Pelanggan, Kanthi seneng banget kita Gopod Group Limited ngajak sampeyan rawuh ing Pameran Sumber Global April April HK 2019. Mangga deleng ing ngisor info stan kita: Tanggal: 11-14 Oktober 2019 / 18th-21th ...

  • CES Internasional 2019

    Para Pelanggan, Kanthi seneng banget kita Gopod Group Limited ngajak sampeyan rawuh ing CES Internasional 2019. Mangga deleng ing ngisor info stan kita: Tanggal: 8-11,2019 Januari No Booth: Aula Kidul ...