Warta

  • 2020 International CES

    CES Internasional 2020

    Para Pelanggan, Kanthi seneng banget kita Gopod Group Limited ngajak sampeyan rawuh ing CES Internasional 2020. Mangga deleng ing ngisor info stan kita: Tanggal: 7-10,2020 Januari No Booth.: Aula Selatan 4, 36522 Kita ngarep-arep bisa ketemu sampeyan ing kana! Cheers!  
    Waca liyane
  • 2019 October HK Global Sources

    2019 Oktober Sumber Global HK

    Para Pelanggan, Kanthi seneng banget kita Gopod Group Limited ngajak sampeyan rawuh ing Pameran Sumber Global Global Oktober Oktober 2019. Mangga deleng ing ngisor info stan kita: Tanggal: 11-14 Oktober 2019 / 18th-21 Oktober 2019 Alamat: No Booth Bandara HongKong.: 6J02 Kita ngarep-arep bisa ketemu karo sampeyan ...
    Waca liyane
  • 2019 Computex

    2019 Computex

    Kanthi seneng banget kita Gopod Group Limited ngajak sampeyan rawuh ing 2018 Taipei Computex. Mangga deleng ing ngisor info stan kita: Tanggal: 28 Mei-1 Juni 2019 Alamat: Aula Pameran Nanggang Pusat Perdagangan Dunia Taipei: M0320 Kita ngarep-arep ketemu sampeyan ing kana! Cheers!
    Waca liyane
  • 2019 April HK Global Sources

    2019 April Global HK Sumber

    Para Pelanggan, Kanthi seneng banget kita Gopod Group Limited ngajak sampeyan rawuh ing Pameran Sumber Global April April HK 2019. Mangga deleng ing ngisor info stan kita: Tanggal: 11-14 Oktober 2019 / 18th-21 Oktober 2019 Alamat: No Booth Bandara HongKong.: 6J02 Kita ngarep-arep bisa ketemu karo sampeyan ...
    Waca liyane
  • 2019 International CES

    CES Internasional 2019

    Para Pelanggan, Kanthi seneng banget kita Gopod Group Limited ngajak sampeyan rawuh ing CES Internasional 2019. Mangga deleng ing ngisor info stan kita: Tanggal: 8-11 Januari 20 No Booth.: Aula Selatan 4, 36924 Muga-muga bisa ketemu sampeyan ing kana! Cheers!
    Waca liyane
  • 2018 Berlin IFA

    2018 Berlin IFA

    Para Pelanggan, Kanthi seneng banget kita Gopod Group Limited ngajak sampeyan rawuh ing Berlin IFA Fair 2018. Mangga deleng ing ngisor info stan kita: Tanggal: 31 Agustus 2018/5 Sep. 2018 Aula: 14.1 No Booth.: 118 Kita ngarep-arep bisa ketemu sampeyan ing kana! Cheers!
    Waca liyane
  • Standar industri pangisi daya China ngumumake manawa ponsel ora prelu ngisi daya pangisi daya

    Standar industri pangisi daya China ngumumake manawa ponsel ora kudu ngganti pangisi daya Dongfang.com warta tanggal 19 Desember: yen sampeyan ngganti merek ponsel beda, pangisi daya ponsel asli asring ora valid. Amarga beda indikator teknis lan ...
    Waca liyane
  • Solusi kobongan pangisi daya ponsel

    Apa luwih becik nyelehake pangisi daya ing papan sing ora ana ventilasi utawa rambut panas. Dadi, apa solusi kanggo masalah kobongan pangisi daya ponsel? 1. Gunakake pangisi daya asli: Nalika ngisi daya ponsel, sampeyan kudu nggunakake pangisi daya asli, sing bisa njamin arus output stabil ...
    Waca liyane
  • Adol ponsel tanpa pangisi daya, standar ngisi daya cepet beda, apa sampeyan kudu nyepetake alokasi perlindungan lingkungan?

    Apple didenda $ 1,9 yuta Ing wulan Oktober 2020, Apple ngluncurake seri iPhone 12 anyar. Salah sawijining fitur saka papat model anyar yaiku ora nganggo charger lan headphone maneh. Penjelasan Apple yaiku wiwit kepemilikan aksesoris global kayata adaptor listrik wis ...
    Waca liyane