Warta Perusahaan

  • 2020 International CES

    CES Internasional 2020

    Para Pelanggan, Kanthi seneng banget kita Gopod Group Limited ngajak sampeyan rawuh ing CES Internasional 2020. Mangga deleng ing ngisor info stan kita: Tanggal: 7-10,2020 Januari No Booth.: Aula Selatan 4, 36522 Kita ngarep-arep bisa ketemu sampeyan ing kana! Cheers!  
    Waca liyane
  • 2019 October HK Global Sources

    2019 Oktober Sumber Global HK

    Para Pelanggan, Kanthi seneng banget kita Gopod Group Limited ngajak sampeyan rawuh ing Pameran Sumber Global Global Oktober Oktober 2019. Mangga deleng ing ngisor info stan kita: Tanggal: 11-14 Oktober 2019 / 18th-21 Oktober 2019 Alamat: No Booth Bandara HongKong.: 6J02 Kita ngarep-arep bisa ketemu karo sampeyan ...
    Waca liyane
  • 2019 Computex

    2019 Computex

    Kanthi seneng banget kita Gopod Group Limited ngajak sampeyan rawuh ing 2018 Taipei Computex. Mangga deleng ing ngisor info stan kita: Tanggal: 28 Mei-1 Juni 2019 Alamat: Aula Pameran Nanggang Pusat Perdagangan Dunia Taipei: M0320 Kita ngarep-arep ketemu sampeyan ing kana! Cheers!
    Waca liyane
  • 2019 April HK Global Sources

    2019 April Global HK Sumber

    Para Pelanggan, Kanthi seneng banget kita Gopod Group Limited ngajak sampeyan rawuh ing Pameran Sumber Global April April HK 2019. Mangga deleng ing ngisor info stan kita: Tanggal: 11-14 Oktober 2019 / 18th-21 Oktober 2019 Alamat: No Booth Bandara HongKong.: 6J02 Kita ngarep-arep bisa ketemu karo sampeyan ...
    Waca liyane
  • 2019 International CES

    CES Internasional 2019

    Para Pelanggan, Kanthi seneng banget kita Gopod Group Limited ngajak sampeyan rawuh ing CES Internasional 2019. Mangga deleng ing ngisor info stan kita: Tanggal: 8-11 Januari 20 No Booth.: Aula Selatan 4, 36924 Muga-muga bisa ketemu sampeyan ing kana! Cheers!
    Waca liyane
  • 2018 Berlin IFA

    2018 Berlin IFA

    Para Pelanggan, Kanthi seneng banget kita Gopod Group Limited ngajak sampeyan rawuh ing Berlin IFA Fair 2018. Mangga deleng ing ngisor info stan kita: Tanggal: 31 Agustus 2018/5 Sep. 2018 Aula: 14.1 No Booth.: 118 Kita ngarep-arep bisa ketemu sampeyan ing kana! Cheers!
    Waca liyane