Profil Perusahaan

I. Ringkesan Perusahaan

(Aku) Sapa Kita

Didirikan ing taun 2006, Gopod Group Holding Limited minangka perusahaan teknologi tinggi sing diakoni sacara nasional sing duwe spesialisasi R&D, produksi lan penjualan aksesoris komputer lan ponsel. Gopod duwe rong pabrik ing Shenzhen lan Foshan sing jembar 35.000 meter persegi, kanthi luwih saka 1.500 karyawan. Iki uga bangunan taman industri teknologi 350.000 meter persegi ing Shunde, Foshan. Gopod duwe pasokan lengkap lan rantai industri manufaktur lan tim senior R&D sing luwih saka 100 anggota. Nyedhiyakake layanan kustomisasi produk sing komprehensif wiwit desain eksterior, desain struktural, desain sirkuit lan desain piranti lunak nganti pangembangan cetakan lan perakitan. Perusahaan kasebut duwe unit bisnis kalebu R&D, cetakan, produksi kabel, lokakarya pengisi daya, lokakarya CNC logam, SMT, lan perakitan. Wis entuk ISO9001: 2008, ISO14000, BSCI, SA8000 lan sertifikasi liyane. Uga duwe cadangan paten sing akeh. Ing taun 2009, pabrik Shenzhen Gopod entuk sertifikasi MFi lan dadi pabrikan kontrak Apple. Produk kasebut mlebu jaringan penjualan global Apple Store ing taun 2019 lan adol apik ing Eropa, Amerika, Jepang, Korea, lsp. Pelanggan kita nggawa produk Gopod menyang toko online gedhe lan platform e-commerce utama, kayata Best Buy, Fry's, Pasar Media lan Saturnus. Kita duwe tim layanan teknis profesional, produksi canggih lan peralatan tes, kapasitas produksi dhuwur lan sistem kontrol kualitas sing apik, sing nggawe kita dadi mitra paling apik.

() Filsafat Perusahaan

Ide inti: produksi lan transendensi mandiri.

Misi perusahaan: kerja sama kanggo asil win-win lan kanggo masyarakat sing luwih apik.

 

(Ⅲ) Nilai

Inovasi, pangembangan lan integritas.

Care kanggo karyawan: kita nandur modal akeh kanggo latihan karyawan saben taun.

Lakukan sing paling apik: kanthi sesanti sing gedhe, Gopod wis nemtokake standar kerja sing dhuwur banget lan ngupayakake "nggawe kabeh kerjane paling apik".