Babagan kita

Sapa kita

Didirikan ing taun 2006, Gopod Group Holding Limited minangka perusahaan teknologi tinggi sing diakoni sacara nasional sing duwe spesialisasi R&D, produksi lan penjualan aksesoris komputer lan ponsel. Kita duwe loro pabrik ing Shenzhen lan Foshan sing jembar 35.000 meter persegi, kanthi luwih saka 1.500 karyawan. Menapa malih, kita damel taman industri berteknologi tinggi 350.000 meter persegi ing Shunde, Foshan.

ddk
djifo

Gopod duwe rantai pasokan lan pabrikan lengkap lan tim senior R&D sing luwih saka 100 anggota, nyedhiyakake layanan kustomisasi produk sing komprehensif mulai saka desain industri, desain mekanik, desain sirkuit terpadu, desain piranti lunak kanggo pengembangan cetakan lan perakitan produk. Perusahaan kasebut duwe unit bisnis kalebu R&D, cetakan, produksi kabel, lokakarya pengisi daya, lokakarya CNC logam, SMT lan perakitan. Lan kita entuk IS09001: 2008, ISO14000, BSCI, SA8000 lan sertifikasi liyane, uga arsenal paten sing akeh.

7

Ing taun 2009, pabrik Gopod Shenzhen entuk sertifikasi MFi lan dadi pabrikan kontrak Apple.

Ing taun 2019, produk Gopod mlebu jaringan penjualan global Apple Store lan adol apik ing Amerika, Eropa, Australia, Jepang, Korea, lsp. Klien kami nggawa produk Gopod menyang toko online gedhe lan platform e-commerce utama, kayata Amazon, Tuku Paling Apik, Goreng, Pasar Media lan Saturnus.

Kita duwe tim layanan teknis profesional, produksi canggih lan peralatan tes, kapasitas produksi dhuwur lan sistem kontrol kualitas sing apik, sing nggawe kita dadi mitra paling apik. 

Sejarah Perusahaan

2021 Kita tetep obah maju.

2020Sanajan ana angin gedhe sing disebabake dening pandemi COVID-19 ing taun 2020, kita bisa nggayuh tuwuhing penjualan kanthi stabil ing taun iki, amarga kabeh karyawan padha gawe bareng.

2019Kita ngluncurake proyek pangisi daya 100W GaN industri pertama, kanthi dana akeh nganti US $ 2,45 yuta. Kita uga nggawa produk sing gegandhengan karo USB-C ing Apple Store lan mulane katon akeh penjualan. Nganti saiki, kita duwe 12 proyek ing Apple Store.

2018Kita ngirim luwih saka 5 yuta produk USB-C HUB, paling dhuwur ing industri. Unit bisnis tenaga listrik kita didegake banjur entuk paten global amarga PowerHUB lan PowerBank HUB sing diluncurake saiki, nggawe paten nganti luwih saka 150. Kajaba iku, unit bisnis mbabarake 130W PD PowerBank industri pertama.

2017Kasedhiya pertumbuhan bisnis sing kuat, kanthi dodolan ngluwihi US $ 100 yuta kanggo pisanan. Kita ngirim pangiriman USB-C HUB paling gedhe ing industri kasebut.

2016Gopod diupdate dadi anggota HDMI / USB-IF / QI / VESA. Pendanaan dana pra-adol kanggo extender USB-C kita udakara $ 3,14 yuta, paling akeh ing industri iki.

2015Gopod menangake Penghargaan Desain Produk Paling CES lan seri USB-C entuk IF Design Award. Uga nganyari MFi dadi V6.4. Pabrik-pabrik kasebut entuk sertifikasi kayata ISO9000 / 14000 lan BSCI.

2014Gopod ngluncurake produk panyimpenan sing disertifikasi MFi pertama ing donya, kanthi dana akeh nganti US $ 2 yuta. Iki minangka panyimpenan paling laris ing saindenging jagad.

2013Gopod didegaké unit tliti Manufaktur hardware. Dilengkapi peralatan profesional sing akeh, unit khusus kanggo produksi perangkat keras kayata paduan aluminium.

2012Gopod nggawe unit bisnis kabel, sing khusus nggawe macem-macem kabel kalebu kabel USB sing wis disertifikasi MFi.

2011Gopod menang Product Design Award ing CES ing AS, uga ngluncurake baterai lempitan pertama sing disertifikasi MFi.

2009Gopod pikantuk sertifikasi MFi Apple lan wiwit nggawe lan nggawe aksesoris ponsel bersertifikat MFi

2008Gopod revisi strategi kanggo fokus ing produksi aksesoris ponsel.

2006Gopod didegake, khusus kanggo R&D, produksi lan penjualan periferal komputer.