CES Internasional 2020

Para Pelanggan,

 

Kanthi seneng banget kita Gopod Group Limited ngajak sampeyan rawuh ing CES Internasional 2020.

Mangga deleng ing ngisor info stan kita:
Tanggal: 7-10,2020 Januari
No Booth.: Aula Kidul 4, 36522

Kita ngarep-arep ketemu sampeyan ing kana!

Cheers!

 


Wektu kiriman: Mar-08-2021