CES Internasional 2019

Para Pelanggan,
 
Kanthi seneng banget kita Gopod Group Limited ngajak sampeyan rawuh ing CES Internasional 2019.
 
Mangga deleng ing ngisor info stan kita:
Tanggal: 8-11,2019 Januari
No Booth.: Aula Kidul 4, 36924
 
Kita ngarep-arep ketemu sampeyan ing kana!
 
Cheers!


Wektu kiriman: Mei-07-2020