2019 April Global HK Sumber

Para Pelanggan,
 
Kanthi seneng banget kita Gopod Group Limited ngajak sampeyan rawuh ing Pameran Sumber Global April 2019 HK.
 
Mangga deleng ing ngisor info stan kita:
Tanggal: 11-14th Oktober 2019 / 18th-21th Oktober 2019
Alamat: Bandara HongKong
No Booth .: 6J02 
 
Kita ngarep-arep ketemu sampeyan ing kana!
 
Cheers!

 


Wektu kiriman: Jul-09-2020