2019 Computex

Kanthi seneng banget kita Gopod Group Limited ngajak sampeyan rawuh ing 2018 Taipei Computex.
 
Mangga deleng ing ngisor info stan kita:
Tanggal: 28 Mei-1 Juni 2019
Alamat: Aula Pameran Nanggang Pusat Perdagangan Dunia Taipei
No Booth .: M0320
 
Kita ngarep-arep ketemu sampeyan ing kana!
 
Cheers!


Wektu kiriman: Jul-29-2020