Pangisi daya nirkabel magnetik nganggo kabel

Katrangan singkat:

Ngisi daya magnetik

15W ngisi daya cepet

Akeh Kompatibel


Detail Produk

Katrangan Utama :

D467C2

 

Mpangisian daya magnetik

D467 Magnetic Wireless Charger dirancang khusus kanggo keselarasan magnetik seri iPhone 12, blok 12 magnet internal sing kuat, fungsi adsorpsi magnetik sing kuat ngidini sampeyan nyetel amba kanthi bebas tanpa nyimpang saka pusat pangisi daya.

Magnetik internal sing unggul bisa ngisi daya pangisi daya kita lan ora bisa mudhun. Selehake ponsel ing tengah-tengah pangisi daya kanggo asil pangisi daya paling apik.

15W ngisi daya cepet

Kanthi standar kualitas Qi, Pangisi daya Magnetik ndhukung 4 skema daya output: 5W / 7.5W / 10W / 15W, Otomatis bakal adaptasi karo macem-macem daya output miturut model telpon kanggo ngisi daya piranti kanthi cepet lan aman.

Desain magnetik maksimum 15W ngidini, supaya telpon bisa didadekake siji kanthi akurat karo koil pengisi daya lan dilebokake ing pad pengisian daya supaya bisa ngisi daya luwih cepet lan luwih stabil. Kanthi teknologi proteksi cerdas sing komprehensif, nyedhiyakake fungsi kayata kontrol suhu, proteksi voltase lan over-saiki, proteksi sirkuit cendhak, lan deteksi awak asing.

Kompatibel

Pangisi daya magnetik iki kompatibel karo iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro Max uga kompatibel karo kasus telpon MagSafe lan model AirPods kanthi kasus pengisian daya nirkabel. Pengalaman alignment magnetik mung ditrapake kanggo iPhone 12 mini / 12/12 Pro / 12 Pro Max. Tanpa kasus stiker magnetik, telpon tanpa Mag-Safe ora bakal ndhukung fitur magnetik.

Perlindhungan lan Keamanan

Pengisi Daya Nirkabel Magnetik kanthi teknologi proteksi cerdas kanggo nyedhiyakake kontrol suhu, proteksi overvoltage lan arus berlebihan, proteksi sirkuit cendhak, lan deteksi obyek asing. Telpon supaya tetep keren lan aman nalika ngisi daya

Spesifikasi :

Model D467
Output Rated 5W / 7.5W / 10W / 15W
Saiki 1000mA @ 1100mA @ 1250mA
Frekuensi 127.7kHZ ± 6HZ
Piranti sing Didhukung 5W / 7.5W kanggo iPhone, 10W / EPP15W kanggo Samsung
Perlindhungan SCP, OTP, OCP, OVP  
Sertifikat CE / ROHS / FCC

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita