9 ing 1 Multiport USB-C Hub

Katrangan singkat:

Ethernet Gigalan

3,5mm Audio

3 x USB 3.0 

Pamaca Kertu SD & TF 


Detail Produk

Katrangan Utama :

N30F

 

9 in 1 Multiport USB-C Hub GN30F minangka adaptor Tipe-C multi-port sing kompatibel karo Macbook & Chromebook lan piranti USB-C liyane, nduweni 3 port ekstensi USB3.0, 1 SD standar, 1 micro SD, 1 HDMI, 1 konektor audio, 1 konektor wanita Tipe-C kanggo ngisi daya USB PD lan 1 Gigalan Ethernet.

Gigalan Ethernet

USB C nganti RJ45 1000M Ethernet Port - Dermaga USB C ndhukung port Gigabit Ethernet, kompatibel karo 100Mbps / 10Mbps RJ45 LAN. Port Gigabit Ethernet njamin sambungan jaringan kabel sing luwih stabil lan luwih cepet.

Jack Audio 3,5mm

Sambungake earphone, headphone utawa speaker. Dhukungan input Mikropon. Sampeyan bisa nyetel volume loro ing MacBook utawa kontrol volume in-line ing earphone / headset. Port Pangiriman Daya USB C C nganti 60W, gunakake hub lan ngisi daya iPad Pro sekaligus .

Tambah luwih saka 3 USB 3.0 Port

USB 3.0 Ngisi daya lan sinkronisasi Data - hub USB Type C ngisi daya MacBook Pro utawa piranti Type-C liyane nalika nyambungake port pangiriman daya 60W. Adaptor USB Type C Hub iki bisa ngluwihi laptop / phase pintar USB C dadi 3 port USB 3.0 kanthi kecepatan transfer 5Gpbs kanggo keyboard eksternal, mouse, driver USB, Disk eksternal menyang MacBook Pro.

Maca Kertu SD / TF Bebarengan  

Kertu SD lan kertu Micro SD bisa digunakake kanthi cepet transfer nganti 104M / s, kapasitas nganti 512GB, gampang ditransfer motret utawa video nganggo kamera saka kertu menyang laptop mung sawetara detik.

Akeh Kompatibel nganggo piranti 

Piranti sing didhukung: Macbook 2015/2016/2017; Google Chromebook 2016 , Macbook Pro 2016 13 "/ 15"; Macbook Pro 2016 (kanthi Multi-Touch Bar) 13 "; DELL XPS 13 9365 Notebook 13"; Macbook Pro 2017 13 "/ 15"; ThinkPad X1 Carbon Edisi 5; Hua Wei Mate Book X / X Pro; DELL (Precision5510); Macbook Pro 2018 13 "/ 15"; Mircosoft Suface Book2 13.5 "; MacBook air 2018 , ipad Pro 11" 2018; ipad Pro 12.9 "2018.

Spesifikasi :

Model GN30F
Jeneng produk 9 ing 1 Multiport USB-C Hub
Indikator LED Biru
Kabel Tipe-C Dhukungan USB3.1 Gen1 5Gb , Plug & Play
USB 3.0 HUB Dhukungan USB 3.0 5Gbps , kompatibel karo USB2.0 / 1.1 ; Plug & Play
Output USB Dhukungan USB3.0 Output 500mA , USB2.0 500mA , Total Output 5V / 2A
Slot Micro SD / TF Kompatibel karo kertu Micro SD, SD3.0 UHS-1, maca / nulis kanthi cepet nganti 104MB / S, Kapasitas nganti 2TB
Slot SD Kompatibel karo kertu SD, SDHC lan SDXC; maca / nulis kacepetan nganti 104MB / S, Kapasitas nganti 2TB
HDMI Dhukungan HDCP1.4 / 2.2, resolusi video 4K @ 60Hz
RJ45 Dhukungan antarmuka jaringan 10/100 / 1000Mbps, sistem Windows XP lan Windows 7 kudu nginstal driver, Windows 8 / Windows 10 lan Mac OS X Yosemite 10.10.2 lan ndhuwur uga gratis driver.
Audio USB2.0 Audio, 48KHz, 16bit; mung standar CTIA
Wanita Tipe-C Dhukungan USB PD, Input 5V / 2.4A, USB PD: Dhukungan 9V / 14.5V / 15V / 20V, 2-5A
Sertifikat CE / FCC / ROHS

Lingkungan Kerja USB C Hub

Proyek Lingkungan kerja Lingkungan panyimpenan
Suhu 0 ℃ -50 ℃ -40 ℃ -50 ℃
Wetness 40% -90% (Non-kondensat) 20% -95% (Non-kondensat)
Suasana 80-106KPa 80-106KPa

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita