3 ing 1 Qi Certified Charging Stand

Katrangan singkat:

3 ing 1 Wireless Charger Stand

15W Dock Pengisian Cepet

Kontrol Sertifikasi & Keamanan QI


Detail Produk

Katrangan Utama :

Pangisi daya nirkabel sing bisa disetel Gmobi 3-in-1 Angle, MFi & Qi sing ditrapake nirkabel kanggo iPhone & Airpods & Apple Watch.

Kompatibilitas Universitas: 3 ing 1 kompatibel karo stasiun pangisi daya nirkabel AirPods & iPhone & Apple Watch. Kompatibel karo earbuds kaya AirPods 1/2 / Pro lan kabeh piranti sing bisa digunakake Qi kayata kompatibel karo iPhone SE 2020/11/11 Pro / 11 Pro Max / X / XR / XS / XS Max / 8/8 Plus / Samsung Galaxy Note 5 / Galaxy S7 / S7 Edge / S7 Edge Plus / S8 / S8 Edge / S9 / S9 plus lan sapanunggalane. (Aja nyakup adaptor Adaptor / tembok.)

Gampang Instal lan Pamitan menyang Urip Kuciwo: Cukup instal kabel Tipe-C (kalebu) ing posisi kasebut. Tujuan pangisi daya nirkabel kita 3-in-1 kanggo ngirit papan ing mejo lan menehi urip cableless. Gawe meja utawa meja kanggo rapi lan teratur. Ora prelu mbuwang wektu kuwatir kabel data sing ilang. Cukup lebokake piranti ing piranti kasebut, lan ngisi daya nirkabel cepet bakal reaksi langsung.

Kasus Ramah - Priksa manawa kasus telpon bakal dikelola sajrone 5mm, kasus AirPods Pro kudu disimpen ing 3mm; Cathetan: Magnetik, aksesoris telpon logam, kertu kredit bakal nyebabake kegagalan ngisi daya nirkabel, priksa lan copot sadurunge ngisi daya.

Spesifikasi :

* Model: GD362B;

* Input: QC2.0 / QC3.0 (5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1.5A); PD 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2A, 15V / 2A;

* Output: 5W / 7.5W / 10W (Max 10W) ​​kanggo iPhone SE 2020/11/11 Pro / 11 Pro Max / X / XR / XS / XS Max / 8/8 Plus;

* Output: 5V / 0,5A (Maks) kanggo Apple Watch SE / 6/5/4/3/2/1;

* Output: 5V / 0,5A (Maks) kanggo Airpods 1/2 / Pro;

* Range Induksi: 3 ~ 8mm;

* OCP, OVP, OTP, FOD;

* Bahan: Basis aluminium + Permukaan Plastik;

* Kalebu 100cm Kabel Pengisian USB-C nganti USB-C;


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita